Με ανακοίνωσή της, κι επειδή υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από πλευράς φίλων του ΑΟΧ, η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ξεκαθαρίζει ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει καταχωρηθεί και επίσημα από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η αλλαγή στον διακριτικό τίτλο.

Η ΠΑΕ απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα σε ΕΕΑ, ΕΠΟ και Football League έτσι ώστε από εδώ και πέρα η ομάδα να αναφέρεται παντού ως ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός.

Η ενημέρωση από πλευράς ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η απόφαση με την οποία εγκρίθηκε επίσημα η τροποποίηση των άρθρων 1 και 7 του καταστατικού της ομάδας μας, με το άρθρο 1 να αφορά την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε "Π.Α.Ε. ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ".

Η ομάδα μας έστειλε συνημμένα την απόφαση του Υπουργείου που ενέκρινε τον νέο διακριτικό τίτλο και την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς και το Καταστατικό που τα αναφέρει όλα αυτά σε Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΕΠΟ και Football League με την κατάληξη του εγγράφου που απεστάλη να έχει ως εξής: «Παρακαλούμε όπως εφεξής, όπου η ΕΠΟ αναφέρεται στην ΠΑΕ μας λ.χ. αρμόδιους Αθλητικούς Φορείς και Δικαιοδοτικά όργανα, προγράμματα αγώνων, κληρώσεις, πίνακες Βαθμολογίας, εισιτήρια, αναφορές εγγράφων, δελτία τύπου, stand, κλπ. να αναγράφεται ο διακριτικός μας τίτλος "ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ" όπως νόμιμα ισχύει πλέον».