Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη, πραγματοποιούν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού "Λίγες και μία νύχτες", το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στις 19:00. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δημοτικών Βιβλιοθηκών & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, Βαρβάρα Περράκη, και ο συγγραφέας.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η παιδαγωγός θεάτρου, Ρούλα Τατσοπούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, (Υψηλαντών 30).

Ξενάγηση στις οχυρώσεις των Χανίων: Στις 19/11/2017 από τον Δήμο Χανίων

Ξενάγηση στις οχυρώσεις των Χανίων, με τον γνωστό αρχαιολόγο, πρώην Προϊστάμενο της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Μιχάλη Ανδριανάκη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/11/2017, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ», που υλοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς του τόπου. 

Σημείο συνάντησης – Αφετηρία: Δημαρχείο Χανίων, στις 11.00. Επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση την Κυριακή 26/11, με θέμα: “Γνωριμία με τα μνημεία του Ενετικού Λιμένα”, από την Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Ζαχαρένια Σημανδηράκη.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, έως την Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]