Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έχουν πλήξει με πρωτοφανή τρόπο την Αττική όπου έχουν καταγραφεί 15 νεκροί, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης,  θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους - Σε επιφυλακή ο Δήμος Χανίων λόγω του έκτακτου δελτίου καιρού της ΕΜΥ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΜΥ σύμφωνα με το οποίο έντονες βροχοπτώσεις πιθανό να σημειωθούν από το βράδυ της Πέμπτης στη Δυτική Κρήτη

Πιο αναλυτικά από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν:

1. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (15-11-2017)
Το Ιόνιο, η Ηπειρος, η Δ. Στερεά, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κ. Μακεδονία. Τη νύχτα θα επηρεαστούν επίσης οι Σποράδες και η Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
 
2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (16-11-2017)
κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Ευβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι Δυτικές Κυκλάδες και η Δυτική Κρήτη.

( Δείτε στον χάρτη την πρόβλεψη για τις βροχοπτώσεις για το βράδυ της Πέμπτης όπου φαίνεται οτι θα επηρεαστεί η Δυτική Κρήτη)


 
3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (17-11-2017)
Πιθανόν η Ηπειρος μέχρι το πρωί. Το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Ευβοια, οι Κυκλάδες, η Δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας).

4. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (18-11-2017)
Αρχικά όλη η χώρα εκτός από την Ηπειρο και την Κέρκυρα. Μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά (εκτός από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη)
 
5. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (19-11-2017)
Πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η Αν. Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.