Μάταια περίμεναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ την Πέμπτη το βράδυ τον Μαρινάλντο Σουμπίνιο από την Αθήνα να έρθει στο Ηράκλειο και να ενσωματοθεί στην κρητική ομάδα. 
Η άφιξη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή έχει γίνει σίριαλ αφού η άφιξη του αναβάλλεται από ημέρα σε ημέρα και σίγουρα αυτό έχει προκαλέσει και έναν εκνευρισμό αλλά και προβληματισμό στους ανθρώπους του ΟΦΗ που παρόλα αυτά τονίζουν ότι η μεταγραφή του παίκτη είναι τελειωμένη και δεν χαλάει με τίποτα παρά την ασφυκτική πίεση που ασκεί ο Λεβαδειακός στον Ολυμπιακό για να «κλέψει» τον παίκτη από την κρητική ομάδα. 
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει ο Σουμπίνιο αναμένεται να βρίσκεται την Παρασκευή το μεσημέρι στο Ηράκλειο αλλά ο Αναστόπουλος δεν θα τον έχει στη διάθεση του για το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ». 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο με προπόνηση που θα κάνουν την Παρασκευή στις 9.30 το πρωί. 
Ουσιαστικά ο ΟΦΗ σε αυτό το ματς ελλείψει πολλών μεταγραφών ουσιαστικά θα παραταχθεί με την ομάδα που αγωνίστηκε στα πλέϊ οφ αλλά όλοι στην ομάδα είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα στον πολύ ενισχυμένο Ατρόμητο. 
Άλλωστε αυτό τόνισε στην προπόνηση της Πέμπτης απευθυνόμενος στους παίκτες του ο Νίκος Αναστόπουλος που τους είπε ότι «ξέρω πως είστε καλοί ποδοσφαιριστές και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε κόντρα στον Ατρόμητο. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι παίζουμε στην έδρα μας που είναι το μεγάλο μας όπλο». 
Πολύ δύσκολο είναι να βρίσκεται στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Βάντο για τον οποίο πάντως γίνονται προσπάθειες να φτάσει έγκαιρα η «μπλέ» κάρτα του από την Βραζιλιά για να βγει το δελτίο του, ενώ θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο οι τραυματίες Μπούρμπος και Χαριτωνίδης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook