Την Τετάρτη 15 Νοεµβρίου αντιπροσωπεία της οµάδας ΑΣΚΑ συναντήθηκε µε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του εντεταλµένου Περιφερειακού Σύµβουλου Αθλητισµού Νίκου Συριγωνάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Δηµήτρη Μιχελογιάννη. 

Απο τον σύλλογό παρόντες ήταν οι αντιπρόεδρος του ΑΣΚΑ Ηράκλειο Πασπαλάκη Έφη , ο έφορος της οµάδας Σταµατάκης Στράτος, ο προπονητής και γενικός αρχηγός Χατζηδάκης Μάξιµος καθώς και ο αρχηγός της οµάδας, Στυλιανακάκης Μανώλης.

Η συνάντηση πραγµατοποιήθηκε σε άψογο κλίµα και κατά τη διάρκειά της , ενηµερώθηκαν οι αρµόδιοι φορείς για την πορεία και το έργο της οµάδας, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραµµών του γηπέδου µέχρι και σήµερα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τιµήθηκε ο κος Αρναουτάκης µε αναµνηστική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της έως τώρα έµπρακτης στήριξης στην προσπάθεια του συλλόγου απο την Περιφέρεια Κρήτης. Απο την πλευρά της , η Περιφέρεια Κρήτης δεσµεύτηκε οτι θα είναι δίπλα στην ομάδα για µια ακόµα χρονιά παρέχοντας οικονοµική στήριξη για την αγορά των επόµενων αγωνιστικών αµαξιδίων!

Τέλος, ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο σύλλογό καλή επιτυχία για το κύπελλο και το πρωτάθληµα της ΟΣΕΚΑ.

“Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο απολαµβάνει την στήριξη όλων των τοπικών θεσµών και αισθάνεται ιδιαίτερη τιµή για αυτό. Όλοι µαζί προσπαθούµε και θα καταφέρουµε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα προκειµένου να ενηµερωθεί η τοπική κοινωνία στα θέµατα που αφορούν την αναπηρία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook