Ο πρόεδρος του Πλατανιά, ανέντιμα, άφησε αιχμές για τον έμπειρο τεχνικό και ο τελευταίος με δήλωση του άφησε σαφείς αιχμές για τον Μανώλη Μαθιουλάκη.

Κατά την χθεσινή παρουσίαση του Μανουέλ Ρόκα, ο Μαθιουλάκης άφησε σαφείς αιχμές κατά του πρώην τεχνικού - ενώ όταν τον έδιωξε - είχε αναφέρει στην ανακοίνωση ότι επρόκειτο για τον "καλύτερο προπονητή που πέρασε από τον Πλατανιά"!

Ο Γιώργος Παράσχος δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε ο Μανώλης Μαθιουλάκης και με δήλωση του προς τα ΜΜΕ αφήνει σαφείς αιχμές προς το πρόσωπο του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "αν κάτσουμε να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάεις το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δώσουμε τροφή σε τρίτους".

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παράσχου

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι πολύ για τα όσα είπε ο πρόεδρος του Πλατανιά. Κρίμα, έσβησε μονοκοντυλιά η εκτίμηση που υπήρχε. Δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τα χρόνια της προσφοράς στην ομάδα, ούτε και το γεγονός ότι ο Πλατανιάς, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έκανε την καλύτερη της πορεία στο πρωτάθλημα.

Αν κάτσουμε να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δώσουμε τροφή σε τρίτους. Και είναι σίγουρο ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο μόνος που δεν θα βγει κερδισμένος θα είναι η ομάδα, απέναντι στην οποία δεν θέλω να είμαι αγνώμων και αχάριστος αφού πέρασα δυόμιση εξαιρετικά χρόνια. Το τι είπαμε και τι δεν είπαμε το ξέρω εγώ και αυτός. Και να είναι σίγουρος πως αν βρεθούμε ποτέ στο ίδιο πεζοδρόμιο δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κατέβει».