Το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης με αφορμή τα έργα που εξελίσσονται για την αναβάθμιση και επέκτασή του. 

Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του, συναντήθηκε με τον αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα και τους εκπροσώπους των σωματείων των υπαλλήλων Υ.Π.Α. κ. Βιστάκη και ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κ. Μανωλάκη. 

Τόσο από την πλευρά του ο Αερολιμενάρχης όσο και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας, διαβεβαίωσαν τον κ. Βαρδάκη για την ομαλή πορεία εκτέλεσης των εργασιών και ότι αυτά θα ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος, ώστε τη νέα τουριστική σεζόν να λειτουργεί ένα εντελώς ανανεωμένο και σύγχρονο αεροδρόμιο.

Ο κ. Πλιάκας, ζήτησε επίσης απο τον κ. Βαρδάκη να επισπευσθεί η παραχώρηση της έκτασης των 23 στρ. της 126 ΣΜ, αλλά και της έγκριση από το ΤΕΘΑ της μελέτης του Δήμου Ηρακλείου για μετατόπιση της οδού Ικάρου μέσω των ορίων ΜΟΜΑ – ΣΕΑΠ για την οδό Σενετάκη.

Ο κ. Βαρδάκης δεσμεύτηκε από την πλευρά του ότι θα υπάρξει άμεση παρέμβαση, ώστε τα δύο αυτά ζητήματα να επιλυθούν άμεσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook