Για  την μεγάλη προφορά του στον Αθλητισμό και την διεθνή προβολή της Κρήτης

Συνάντηση ενόψει των εκδηλώσεων του ποδοσφαιρικού αγώνα προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ είχαν σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής με επικεφαλής τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη ο οποίος και ήταν ο εμπνευστής της ιδέας της τιμητικής διοργάνωσης.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη της Περιφέρειας που είναι συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ και του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα ξεκινήσουν  στις 5 το απόγευμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Παράλληλα οι ίδιοι απηύθυναν δημόσιο κάλεσμα στους φορείς του τόπου, στους ανθρώπους του αθλητισμού αλλά και στους πολίτες του Ηρακλείου και της Κρήτης να συμμετάσχουν στη διοργάνωση τιμώντας τον άνθρωπο που πρόσφερε στον αθλητισμό και στην προβολή του νησιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

«Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο εύγε και ένα μεγάλο ευχαριστώ όλοι, αθλητές, φορείς, πολίτες στον Ευγένιο Γκέραρντ τον σπουδαίο άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στον αθλητισμό του τόπου και που με τις επιτυχίες του πρόβαλλε την Κρήτη διεθνώς. Όλοι εμείς τα «παιδιά του Γκέραρντ» σας περιμένουμε την Δευτέρα να γεμίσουμε το «Γεντί Κουλέ» τιμώντας με ένα δυνατό χειροκρότημα τον δάσκαλο μας» δήλωσε ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook