Λόγω καιρικών συνθηκών ακυρώθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ οι εκδηλώσεις για την  κήρυξη του σχολικού έτους 2017-2018 ως «Έτος Οδικής Ασφάλειας» θα γίνουν κανονικά

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη στα Χανιά του Προκόπη Παυλόπουλου, για τις εκδηλώσεις οδικής ασφάλειας, λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών από την έλευση του τυφώνα “Ζήνωνα” που αναμένεται στη χώρα, από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ενημέρωσε τηλεφωνικά τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη για την ματαίωση της επίσκεψής του, εξηγώντας οτι λόγω των καιρικών συνθηκών η Πολεμική Αεροπορία δεν μπορούσε να εγγυηθεί το πρόγραμμα απογείωσης και προσγείωσης του αεροσκάφους.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από τον δήμαρχο Πλατανιά, στις αυριανές προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κανονικά στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και στο Πάρκο «Χρήστος Πολέντας», να διαβαστεί μήνυμά του με το οποίο θα εκφράζει την λύπη του για την ματαίωση της επίσκεψης του στα Χανιά για την κήρυξη του σχολικού έτους 2017-2018 ως «Έτος Οδικής Ασφάλειας».

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά ενώ στη πρώτη εκδήλωση στον ΟΑΚ,  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων, Γεώργιος Ουρσουζίδης ενώ στο Πάρκο Πολέντας ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook