Τα όργανα του 39χρονου από το Ηράκλειο μεταφέρθηκαν σε Ιπποκράτειο και σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Ζωή σε συνανθρώπους μας, που νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σε νοσοκομείο Γερμανίας, έδωσε ο 39χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος έχασε την μάχη που έδινε τις τελευταίες εβδομάδες στην ΜΕΘ, του ΠΑΓΝΗ. 

Οι γονείς του άτυχου άντρα, παρά την θλίψη που τους προκάλεσε ο χαμός του παιδιού τους, πήραν την γενναία απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων σε άτομα που δίνουν τη  δική τους μάχη σε κάποιο νοσοκομείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα "η δωρεά οργάνων, είναι πράξη ζωής".

Η ανακοίνωση των γιατρών  του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ότι επήλθε εγκεφαλικός θάνατος για τον 39χρονο από τις Βασιλειές, βύθισε στο πένθος την οικογένεια του. Η θέληση, όμως, να δώσουν χαμόγελα ελπίδας σε άτομα που βρίσκονται σε λίστες αναμονής για μεταμόσχευση νεφρών και ήπαρ, ήταν μεγάλη.

Έτσι, ξεκίνησε η διαδικασία λήψης των οργάνων του 39χρονου, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οι νεφροί μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας και το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης