Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ο πρώτος γύρος βάσει της εικόνας που (δεν) δείχνει και του προγράμματος που ακολουθεί ο Πλατανιάς είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο ερχομός του Μανουέλ Ρόκα δεν έφερε την αλλαγή ψυχολογίας που θα ήθελε η χανιώτικη ομάδα στο ματς-“τελικό” με τον Αστέρα, που έφυγε από τα Χανιά με μία εμφατική νίκη (3-0).

Στο 11′ ο πρώην “ερυθρόλευκος”  Μουνάφο “σέρβιρε” στον Γκοντό που “νίκησε” τον Κοκκαλά για το 0-1. Αντίδραση από πλευράς Πλατανιά δεν υπήρξε και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2′) από φάουλ του Καλτσά ο Πασαλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά ήταν με τον Δημούτσο στο 48′, ενώ ακολούθησε η φάση με τον Ντεβέσα ένα λεπτό μετά. Στο 72′ από κόρνερ του Τσιλιανίδη ο Μανιάς άφησε την μπάλα να περάσει και από τον Μπούντνικ κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει με αυτογκόλ το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κοντιζάς (Πειραιά), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Νοεφυτιάδης (Κορινθίας) 

Κίτρινες κάρτες: Τόνσο (62′), Σίλβα (78′)

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Στάμου, Βάντερσον, Δημούτσος (81′ Στανισάβλιεβιτς) Αγγελόπουλος (46′ Ντεβέσα), Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού (73′ Γκρζέλτσακ), Μπούντνικ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σίλβα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Γκοντό (69′ Μανιάς), Καλτσάς (82′ Τσουκαλάς), Τόνσο (89′ Σελίν).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook