Αντιπροσωπεία της επιμελητηριακής παράταξης “ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” με επικεφαλής το Γιώργο Φασουλάκη, συναντήθηκαν τη Δευτέρα 20/11 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου και αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος (πολύτεκνη οικογένεια).

Ο πρόεδρος του συλλόγου πολύτεκνων κ. Γιώργος Παρασύρης αναφέρθηκε στην αρνητική επίδραση που έχει στην οικονομία η υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρα και ότι θα πρέπει όλοι οι φορείς αλλά και το επιμελητήριο να στηρίξουν ουσιαστικά το θεσμό της πολύτεκνης οικογένειας.

Ο κος Φασουλάκης ξεκινώντας τη συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ. πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι το δημογραφικό. Βοηθώντας στην επίλυση του δημογραφικού θα λυθούν τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και διαβεβαίωσε ότι το “ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ”, θα αναλάβει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε το σημαντικό αυτό ζήτημα να αναδειχτεί και ότι θα επιδιώξει με κάθε τρόπο τη στήριξη αλλά και την ενδυνάμωση του θεσμού της πολύτεκνης οικογένειας η οποία έχει αναμφισβήτητα θετικό ρόλο στη οικονομία και την κοινωνία.

Τον κύριο Φασουλάκη συνόδευσαν στη συνάντηση τα μέλη της παράταξης: Εφραίμογλου Βασίλης, Κουτσογιάννης Γεώργιος, Μόκας Παναγιώτης και Φουκαράκης Εμμανουήλ.