Σε Χριστουγεννιάτικα μονοπάτια θα περπατήσει για πρώτη φορά στα χρονικά, η κοινότητα των 12.800 ατόμων του ΤΕΙ Κρήτης.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 1η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της κοινότητας του ΤΕΙ Κρήτης, στο κεντρικό προαύλιο χώρο του ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο. Η διοργάνωση της γιορτής, υπό την έγκριση του νυν Πρύτανη του Ιδρύματος και του νεοεκλεγέντα Πρύτανη, κ. Νίκου Κατσαράκη, θα υποστηριχθεί από ομάδα πενήντα Εθελοντών Φοιτητών, καθώς αναμένουμε σε ανταπόκριση, τάξεως άνω των 1000 ατόμων.

Σκοπός της μεγάλης Γιορτής είναι η ένωση όλης της κοινότητας του ΤΕΙ Κρήτης, η δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας, καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων του Ιδρύματος με τους τοπικούς παράγοντες, τους πλουτοπαραγωγικούς φορείς και γενικότερα, τους κάτοικους της Κρήτης.

Η έναρξη της γιορτής, θα γίνει με τη φωταγώγηση των τεσσάρων πεύκων στον κεντρικό  προαύλιο χώρο του ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο. Καθότι η ποιοτική μουσική ευφραίνει τις ψυχές και τις γαληνεύει, θα μας δημιουργήσουν εορταστική ατμόσφαιρα τα παρακάτω μουσικά σχήματα, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς.

Η Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Ιδομενέως, αποτελούμενο από 44 άτομα με συνοδεία πιάνου

Οι «Αντικρουστοί», συγκρότημα κρουστών, αποτελούμενο από 17 άτομα

Οι “Music Education Lab Jazz Band”

Κρητικό Συγκρότημα, αποτελούμενο από μουσικούς και χορευτές: το μουσικό συγκρότημα του Γ. Μπιτζανάκη και το χορευτικό συγκρότημα “Μαρής”.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν θα ξεπερνούν τα 80 άτομα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, για τη συλλογή χρημάτων άπορων φοιτητών του ΤΕΙ. Από μία τόσο παραμυθένια χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης, με την σύζυγό του και δύο από τα ξωτικά τους, που θα μοιράζουν σε όλα τα παιδάκια καραμέλες καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η στήριξη της γιορτής από εθελοντές φοιτητές βοηθάει στην ενδυνάμωση τους και στην ανάπτυξη δράσεων οργανωμένου εθελοντισμού, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας. Στην κάλυψη των εξόδων της γιορτής συμμετέχουν εκτός από το ΤΕΙ Κρήτης και η εταιρία Χαλκιαδάκης Α.Ε., ως μέγας χορηγός, καθώς επίσης η εταιρία Ρούβας, το βιβλιοχαρτοπωλείο Copyline Σαματάς και η πρωτοβουλία, “Ίρις, η τέχνη της ευτυχίας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook