Ιατροδικαστής: Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω- Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική έκθεση στη σορό του 28χρονου που βρήκε το θάνατο από το χέρι του αδελφού του

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του 28χρονου που έχασε τη ζωή του από το χέρι του ίδιου του του αδελφού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που διενήργησε την νεκροψία στη σορό του άτυχου 28χρονου, διαπιστώθηκαν πάνω από 60 μαχαιριές ενώ το θύμα υπέκυψε ύστερα από ραγδαία απώλεια αίματος οφειλούμενη σε πλήξη της δεξιάς καρωτίδας.

Όπως δήλωσε ο έμπειρος ιατροδικαστής κ. Μπελιβάνης στο Flashnews.gr, στην μακρόχρονη καριέρα του, ούτε έχει δει αλλά ούτε έχει ακούσει ανάλογο περιστατικό.

Ο αριθμός των πληγμάτων που επέφερε με μαχαίρι ο αδελφός του θύματος είναι πρωτοφανής και μαρτυρά τη μανία με την οποία ο δράστης κατακρεούργησε τον 28χρονο. 

"Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω", δήλωσε ο κ. Μπελιβάνης ο οποίος διενήργησε νεκροψία και στη σορό του δράστη, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο αδελφοκτόνος, πέθανε από κατάποση υγρών μπαταρίας και ποντικοφάρμακου, ωστόσο "επίσημα" η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη εως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα γίνει η κηδεία των δύο αδελφών στο Ρέθυμνο, που "πρωταγωνίστησαν" σε μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο