Η ομάδα Red Action του Santa Run Chania βγήκε και φέτος στους δρόμους και έκανε την πρώτη της δράση

Πότε παύει να είναι κανείς παιδί; Υπάρχει κάποια μέρα ή ώρα μετά το πέρας της οποίας σταματάει κάποιος να αισθάνεται παιδί, να έχει την καρδιά ενός μικρού παιδιού; Μήπως η παιδική ηλικία είναι σαν την άμαξα της Ραπουνζέλ: γίνεται κολοκύθα μετά τις 00:00;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, η ομάδα Red Action του Santa Run Chania βγήκε και φέτος στους δρόμους και έκανε την πρώτη της δράση. Στάση αρ. 1: τα μεγάλα παιδιά στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων. Η δράση εντάσσεται στον κύκλο δράσεων, που εγκαινιάσαμε πέρσι και φέτος πολλαπλασιάζουμε.

Η ομάδα Red Action είναι κομμάτι του Santa Run Chania και διοργανώνει δράσεις με σκοπό τη διάδοση του πνεύματος της διοργάνωσης. Τα ξωτικά μαζεύτηκαν στις 15:00, φούσκωσαν μπαλόνια, φόρεσαν τη στολή του καλικάντζαρου, επιβιβάστηκαν στο έλκηθρο και ξεκίνησαν να συναντήσουν τα «παιδιά». Μαζί τους ήταν και ο Παντελής Κιάσσος, η Γιούλη Κατσιμπίρη και ο Στέλιος Ηλιάδης με τα μουσικά τους όργανα. Ο χορός και το τραγούδι δεν άργησαν να ξεκινήσουν.. Άφθονο κέφι, χαρά και ευφορία επικρατούσε στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εθελοντών του Santa Run Chania 2017 στο Ξενοδοχείο Akali. Τα ξωτικά ξαναμαζεύτηκαν, παλιοί και νέοι ενημερώθηκαν για τη φετινή διοργάνωση. Οι προετοιμασίες για το 7ο Santa Run Chania στις 23 Δεκεμβρίου γίνονται ολοένα και εντονότερες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook