Το πέμπτο 100% Hotel Show, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με εμφανή την υψηλή ποιότητα, τόσο σε επίπεδο εκθετών όσο και σε επίπεδο επισκεπτών. 

Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018, και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει!

Το 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επισκέπτες και σε εκθέτες, οι οποίοι μιλάνε πλέον για μία έκθεση υψηλών προδιαγραφών. 

Σημειώνοντας αύξηση επισκεπτών που αγγίζει το 50% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, το 100% Hotel Show εδραιώνεται πλέον ως η Premium έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Τα προκαθορισμένα ραντεβού αποτέλεσαν βασικό στοιχείο του φετινού 100% Hotel Show, δημιουργώντας ένα υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικό περιβάλλον, που ευνοεί την ανάπτυξη νέων συμφωνιών. Σε προέκταση των νέων ευκαιριών που παρουσίασε για επισκέπτες και εκθέτες, τα υψηλής τεχνογνωσίας workshops μπήκαν στο επίκεντρο της προσοχής, αφού προσέλκυσαν πάνω από 3.000 συμμετοχές, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των επαγγελματιών που αναζητούν νέες ευκαιρίες.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η υψηλή αισθητική σε όλα τα σημεία της διοργάνωσης, που έκανε το κοινό να μιλά για πρωτοφανές επίπεδο στα περίπτερα των εκθετών του 100% Hotel Show, τα οποία θύμιζαν αντίστοιχες μεγάλες εκθέσεις στο εξωτερικό. Τέλος, η εντυπωσιακή είσοδος και η φουτουριστική αίθουσα των workshops, αποτέλεσαν δύο μεγάλες εκπλήξεις για τους επισκέπτες, αφού οι ειδικές κατασκευές τους άλλαξαν εντελώς τη φιλοσοφία τους κτηρίου του MEC, κάνοντάς το να προσομοιάζει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.


 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο 100% Hotel Show στις 16-19 Νοεμβρίου 2018, με έναν ακόμα πιο Exclusive χαρακτήρα!

Νίκος Σ. Μοράντης

ΤΟ OPENING ΤΟΥ 100% HOTEL SHOW 2017

 
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 100% HOTEL SHOW 2017
 

Η ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 100% HOTEL SHOW 2017

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 100% HOTEL SHOW 2017

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook