Με διπλή προπόνηση την Τετάρτη ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια, για την 5η αγωνιστική της Football League.

Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Νώντας Παντελάκης, ενώ πριν την απογευματινή προπόνηση ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης μετέφερε εκ μέρους του προέδρου Αντώνη Ροκάκη την ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδας.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League 2017-2018.

Το πρωί το πρόγραμμα ήταν διάρκειας 50′ και περιλάμβανε ταχυδύναμη και το απόγευμα υποομαδική τακτική. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Παντελάκης.

Πριν την απογευματινή προπόνηση εκ μέρους του Προέδρου Αντώνη Ροκάκη στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα προσπάθεια που γίνεται και για την πορεία της ομάδας και παράλληλα τόνισε ότι ο κόσμος αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία κόντρα στη Βέροια.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook