Ο Μάριος Βισκαδούρος από το Ηράκλειο ορίστηκε διαιτητής στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού με αντίπαλο τη Βέροια (26/11, 15:00).

Από την ίδια Ένωση θα είναι και οι βοηθοί του Αντώνης Δασκαλάκης και Αντώνης Μαυραντωνάκης, αλλά και ο 4ος διαιτητής Γιώργος Κουναλάκης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σοφιανός Μαράνος (Αθηνών).

Στο ματς του ΟΦΗ με την Καλλιθέα (25/11, 15:00) διαιτητής θα είναι ο Χανιώτης Πέτρος Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους Νίκο Πάγκαλο (Λασιθίου), Παναγιώτη Χρηστάκο  (Πειραιά), 4ο διαιτητή τον Χαράλαμπο Σωτηριάδη (Λασιθίου) και παρατηρητή διαιτησίας τον Νεκτάριο Παστρωμά (Δυτ. Αττικής).

Τέλος, ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς) θα είναι διαιτητής στο ματς της Δόξας Δράμας με τον Εργοτέλη (26/11, 15:00). Βοηθοί ορίστηκαν οι Δημήτρης Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) και Γιώργος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), με 4ο διαιτητή τον Ανανία Φωτιάδη (Σερρών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Τοπούζη (Θράκης).

Ο Γιώργος Φουκάκης από το Ηράκλειο θα διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Παναχαϊκή (25/11, 15:00).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook