Το δικό της κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω επίσημης ανακοίνωσης. 

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει τα εξής : 

«Ο ΟΦΗ μας επιστρέφει στο σπίτι του. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με συγκίνηση καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας και της Κρήτης στο γήπεδό μας αύριο Σάββατο και ώρα 19:15 για να ζήσουμε από κοντά τη μεγάλη επιστροφή. Μια επιστροφή που όλοι μαζί, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, φορείς και διοίκηση οραματιστήκαμε, παλέψαμε, ματώσαμε, δώσαμε το είναι μας για να επιτευχθεί τα τελευταία δυο χρόνια. Ελάτε να καμαρώσουμε τον ΟΦΗ της Κρήτης, τον πολυμετοχικό ΟΦΗ που ανήκει πλέον στον κόσμο του, στη Σούπερ Λίγκα. 

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εξοικειωμένος με τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας και θα προστατέψει για μια ακόμα φορά αποτελεσματικά την έδρα μας. Παρακαλούμε θερμά το φίλαθλο κοινό να προσέλθει αρκετά νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη ταλαιπωρία. Να υπενθυμίσουμε ότι η διαδικασία αλλαγής των καρτών διαρκείας είναι σε εξέλιξη και ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προμηθευτεί την καινούρια κάρτα. Καλή σεζόν σε όλους», αναφέρει η ανακοίνωση». 

Το απόγευμα ολοκληρώνει την προετοιμασία του 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί τελικά την Παρασκευή το απόγευμα και όχι το πρωί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. 

Στην απογευματινή προπόνηση θα λάβει μέρος και ο Βραζιλιάνος στόπερ Ντένις Σόουζα που τελικά συμφώνησε με την κρητική ομάδα καθώς ο Αναστόπουλος άλλαξε την απόφαση που είχε πάρει την Πέμπτη το πρωί και έδωσε το Ο.Κ για να αποκτηθεί ο παίκτης με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται κυριολεκτικά τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν στην απογευματινή προπόνηση στο ΒΑΚ θα υπάρξει και κάποιο νέο πρόσωπο καθώς σήμερα αναμένεται η άφιξη του Σουμπίνιο στο Ηράκλειο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook