Στο επίκεντρο τα προβλήματα των σχολείων στον Δήμο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά ημερίδα με θέμα ‘’Πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας Περιφέρειας Κρήτης’’ στην οποία παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου Κισσάμου ο δήμαρχος  Θεόδωρος Σταθάκης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος σε θέματα παιδείας Εμμανουήλ Δερουκάκης και εκ μέρους του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου ο διευθυντής Νεκτάριος Ζουριδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο  Δήμος Κισσάμου στήριξε έμπρακτα το πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας κατά το έτος 2017 με την πρόσληψη 5 (πέντε) βοηθών βρεφονηπιοκόμων στις δομές του Δήμου. 

Στα πλαίσια της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη, του Δημάρχου Κισσάμου κ. Σταθάκη, του αντιδημάρχου κ. Δερουκάκη και του διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου κ. Ζουριδάκη.

Στην συνάντηση ήταν παρούσα και η βουλευτής Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη. Τα θέματα που τέθηκαν αφορούσαν την λειτουργία και τα κτηριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων της Κισσαμου και ειδικά αυτά των συστεγαζόμενων λυκείων  Γενικού και ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου.

Από την μεριά του ο υφυπουργός παιδείας δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν άμεσα τα αιτήματα του Δήμου Κισσάμου που περιγράφονται στο υπόμνημα που κατατέθηκε και θα στηρίξει την επίλυση τους, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Χανίων Κο Ζερβάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook