Με μια εξαιρετική ταινία από την Νότια Κορέα συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 21:30 στο δημοτικό κινηματοθέατρο REX θα προβληθεί το πολιτικό θρίλερ «Το Δίχτυ – Geumul», παραγωγής 2017 και διάρκειας 114΄. Είναι η τελευταία δημιουργία του διάσημου Κορεάτη σκηνοθέτη Κιμ Κι Ντουκ και πρωταγωνιστούν οι: Ρίοο Σεούνγκ-μπουμ, Κιμ Γιούνγκ-μιν, Λι Γουόνγκ-γκουν. 

Υπόθεση:

Η βάρκα ενός Βορειοκορεάτη ψαρά παρασύρεται στα νερά της Νότιας Κορέας και ο ίδιος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται ως πιθανός κατάσκοπος. Αποδεικνύεται αθώος, όμως οι αρχές προσπαθούν να τον πείσουν να αυτομολήσει, για να τον «σώσουν» από την επιστροφή στην πολιτικά ανελεύθερη πατρίδα του.

Συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ, ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και εύστοχο σχόλιο για την κατάσταση στην Κορεατική Χερσόνησο, Με κινηματογραφική δύναμη και επιδεξιότητα, ο  Κιμ Κι Ντουκ αφηγείται μια ευαίσθητη, συγκινητικά πικρή και γεμάτη μηνύματά ιστορία. Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, trailer, πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα της Λέσχης: kileagn.com

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook