Στα 10 ευρώ όρισε τη γενική είσοδος η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός τόσο στο ματς πρωταθλήματος με τη Βέροια, όσο και στο σπουδαίο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τη Βέροια, όπως και η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γίνεται την Κυριακή στα Περιβόλια.

Οι ανακοινώσεις της χανιώτικης ομάδας έχουν ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League 2017-2018 με αντίπαλο τη Βέροια (26/11, 15:00) θα γίνεται μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει ότι την Κυριακή (26/11) στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας μας με τη Βέροια θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων στο γήπεδο Περιβολίων για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (29/11, 17:15).

Η είσοδος για τις Θύρες 1-2 έχει οριστεί στα 10 ευρώ και για τη Θύρα VIP στα 20. Οι Θύρες 3-4 θα φιλοξενήσουν φιλάθλους του Ολυμπιακού.

*Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης εισιτηρίων.