Πήγε στην Δυτική Αττική και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του σε κατοίκους και Δήμο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη στη Δυτική Αττική προκειμένου να δει από κοντά τι υπέστησαν οι κάτοικοι στις πρόσφατες πλημμύρες και σε δηλώσεις του τόνισε πως «αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι οι ανάγκες των κατοίκων. Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας για αυτό που έχει γίνει στην πόλη. 

Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε. 

Συζήτησα με την κα. Δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία έχουμε φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά. Δεν χρειάζεται να λέμε. Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Αυτό. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες οι οποίες δεν χρειάζεται να τις συζητάμε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς για άλλη μια φορά θα το πράξουμε. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Τίποτα παραπάνω», ήταν τα λόγια του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν, παρευρέθηκε στη Μάνδρα για να στηρίξει τους πληγέντες την κακοκαιρία και σε συζήτησή της με τη Δήμαρχο κα. Γιάννα Κριεκούκη, της είπε. «Πείτε μας συγκεκριμένα πράγματα και θα σας βοηθήσουμε. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας. Ζητούμενο είναι να λειτουργήσει η πόλη και να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία. Θα κάνουμε έργα, όχι λόγια. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσετε… Το σχολείο… ρούχα, ό,τι μας ζητήσετε. Έχω δώσει οδηγίες», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από τη μεριά της η κα. Γιάννα Κριεκούκη, αφού ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνέχεια περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί. «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Είσαστε ο πρώτος που σταθήκατε στο πλευρό μας. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Οι υποδομές είναι κατεστραμμένες. Δεν υπάρχει τίποτε», ήταν τα λόγια της.

Στη συνέχεια, ο ηγέτης του Ολυμπιακού περπάτησε στους δρόμους της Μάνδρας για να δει και ο ίδιος τις ζημιές από της κακοκαιρία και ενημερώθηκε προσωπικά για τις καταστροφές που έγιναν, με τους κατοίκους της πόλης να τον συναντούν και να τον ευχαριστούν θερμά για τη στήριξη που τους παρέχει. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook