Διαβάστε όσα είπε ο Πρόεδρος του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης για την αναβολή του αγώνα με τη Βέροια.

Αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας της χανιώτικης ομάδας δήλωσε τα εξής: «Εμείς ενημερωθήκαμε, όχι βέβαια από την αρχή αλλά προς το μεσημεράκι ότι υπάρχει ένα θέμα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και δεν μπορούσε να ταξιδέψει η ομάδα της Βέροιας. Μας ζητήθηκε η παράταση μίας ώρας την οποία δώσαμε. Συναινέσαμε δηλαδή στη Football League ούτως ώστε να γίνει ο αγώνας. Από εκεί και πέρα, τελικά δεν ήταν αρκετή όπως φάνηκε η μία ώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αλλωστε δεν είναι θέμα δικό μας ή δεν είναι μόνο και δικό μας θέμα. Είναι θέμα διαιτητών, παρατηρητών, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν επικοινώνησαν με τον ίδιο ή με άνθρωπο της ομάδας παράγοντας της Βέροιας ώστε να ενημερώσει σε τι σημείο βρίσκεται στο δρόμο η αποστολή: «Γνωρίζουμε από πληροφορίες από το λεωφορείο της Βέροιας ότι θέλουν ακόμα ένα μισάωρο για να φτάσουν (εννοεί στις 4.45 περίπου), οπότε όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα είναι ζόρικα».

Για το αν ξέρει αν ο διαιτητής θα κλείσει το φ.α.: «Ο διαιτητής μας είπε ότι βάσει του ΚΑΠ πρέπει να κλείσει το φ.α. Εφόσον η ομάδα της Βέροιας βρισκόταν αρκετά μακριά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».