Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η δίκη 

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων αναφέρει: 

 

Λίγες ώρες μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, οι ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες, που συμμετέχουν σε πολυεθνική άσκηση που διεξάγεται στην περιοχή μας, προέβηκαν σε απρόκλητη επίθεση σε βάρος ανυποψίαστων  συμπολιτών μας  Χανιωτών και έστειλαν έναν  από αυτούς στο Νοσοκομείο.

Oι ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες, που προέβηκαν σε απρόκλητη επίθεση σε βάρος των ανυποψίαστων συμπολιτών μας  Χανιωτών αφέθηκαν ελεύθεροι στην ουσία στις 20 Νοεμβρίου 2017 ,  αφού η απόφαση του δικαστηρίου ήταν η αναβολή της δίκης τους. 

Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που με την πολιτική στήριξης των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών εκθέτει ακόμα περισσότερο τον λαό μας στους τυχοδιωκτισμούς του, που με την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και την συμφωνία επέκτασης της βάσης της Σούδας καθιστά τον τόπο μας ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών δολοφόνων.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων έγκαιρα είχε ενημερώσει τον λαό των Χανίων, ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει από το όλο και πιο βαθύ δέσιμο του με τους ιμπεριαλιστές.

Καλούμε τους Χανιώτες να αποκρούσουν αυτές τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, να πυκνώσουν τις γραμμές του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, με  πρώτη ευκαιρία  την Τρίτη 28 Νοέμβρη στις 11 το πρωί, στα Δικαστήρια, μέρα που ορίστηκε η δίκη (ερήμην) των ΝΑΤΟϊκών τραμπούκων. Η μαζική συμμετοχή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλες τις μεθοδεύσεις.

Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους – Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν

  • Να κλείσει η Βάση της Σούδας και όλες οι Ευρωατλαντικές Βάσεις και στρατηγεία που υπάρχουν στην Ελλάδα

  • Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό

  • Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα – Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές

  • Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του

  • Εμπρός για ισχυρό αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook