«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με κεντρικό μήνυμα «Μένει Μυστικό», ανοίγει τον φάκελο «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών» από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου μέσα από σειρά δράσεων ενημερώνει, συζητά, καταγράφει απόψεις και κινητοποιεί τους πολίτες.
 
Στόχος να αναδειχθεί το φαινόμενο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, οι διαστάσεις που έχει λάβει στην Ελλάδα με στόχο να κατατεθούν στους αρμόδιους θεσμικούς φορείς συγκεκριμένες και πρακτικές προτάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπισή του.
 
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις στην Αθήνα, την Πάτρα τη Λάρισα και την Χαλκίδα. Επόμενοι σταθμοί το Ηράκλειο και τα Χανιά!

Συνάντηση στα Χανιά

Την Τετάρτη  29/11, στις 10:30π.μ, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Αίθουσα Συνεδριάσεων (Πλατεία Ελευθερίας). Η συνάντηση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
 
Η εκστρατεία θα ολοκληρωθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2017 και ο απολογισμός αυτών καθώς και τα συμπεράσματα θα παρoυσιαστούν σε συνάντηση με την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κώστας Γιαννόπουλος και το επιστημονικό προσωπικό θα αναλύσουν το φαινόμενο και θα ακολουθήσει κλειστή συζήτηση πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές.
 
Συμμετέχοντες: Εισαγγελείς Ανηλίκων, Αντιεισαγγελείς, Πρωτοδίκες, εκπρόσωποι ΕΛ.ΑΣ, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, εκπρόσωποι Περιφέρειας και Δήμων, εκπρόσωποι Ιατρικού χώρου, εκπρόσωποι Κοινωνικών υπηρεσιών κ.α.
 
Την συνάντηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook