Κακή επιτήρηση του Νοσοκομείου, κακή φύλαξη και κακή μέριμνα δείχνουν τα... κακάκια του σκύλου που τα έκανε μέσα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το ζήτημα με τα αδέσποτα που έχουν συγκεντρωθεί στον υπαίθριο χώρο του Νοσοκομείου Χανίων, φαίνεται οτι δεν έχει λυθεί, παρά το γεγονός οτι το θέμα έχει απασχολήσει τη Διοίκηση του Ιδρύματος που στο παρελθόν απέστειλε επιστολή προς το δήμο Χανίων, στα όρια του οποίου βρίσκεται το Νοσοκομείο – προκειμένου να εξευρεθεί λύση σε συνεργασία  και με τον Φιλοζωικό σύλλογο Χανίων.

Φαίνεται όμως ότι όχι μόνο δεν έχει βρεθεί λύση, αλλά πλέον τα σκυλιά μπαίνουν και μέσα στους χώρους του Νοσοκομείου, κάνοντας την ανάγκη τους, εκθέτοντας την φύλαξη του Νοσοκομείου που εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα.

Τα απορρίμματα ενός σκυλιού, το οποίο κανείς δεν ξέρει αν είναι εμβολιασμένο ή όχι θέτουν χωρίς αμφιβολία ερωτηματικά για την ασφάλεια του μεγαλύτερου υγειονομικού ιδρύματος του νομού που μόνο "υγεία" δεν εκπέμπει.

Η καλύτερη επιτήρηση στους χώρους εκτός του ιδρύματος, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά είναι επιβεβλημένη ενώ υπενθυμίζεται οτι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που καταγράφεται στο Νοσοκομείο, αφού και το Μάιο του 2017, είχε σημειωθεί ανάλογο συμβάν με τη διοίκηση τότε να ρίχνει το βάρος σε εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Οι αιτίες για το πρόβλημα, βαραίνουν οπωσδήποτε τους ασυνείδητους που έχουν βρει σαν εύκολο χώρο εγκατάλειψης ζώων το Νοσοκομείο, όμως η διαιώνισή του ζητήματος, βαραίνει τις αρμόδιες αρχές ενώ η λύση του φαίνεται οτι βρίσκεται στην φύλαξη του Νοσοκομείου και στις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση τόσο για την απομάκρυνση των αδέσποτων όσο και για την διαφύλαξη των χώρων του Ιδρύματος από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η παρακάτω φωτογραφία, όπως ενημερωθήκαμε, είναι κοντά στον χώρο της κουζίνας και δεν είναι κάτι το πρωτοφανές