Ανοιχτή ομιλία προς όλους από την κ. Μαρία Παπαδογιάννη,  Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Στόχος της εσπερίδας μας θα είναι να αναπτύξουμε το θέμα της Διατροφής μας στο  σήμερα .Μέσα από την καθημερινή πράξη να παρατηρήσουμε τι κάνουμε σωστά και που σφάλουμε  σε ο,τι αφορά τις διατροφικές μας συνήθειες και στο γενικότερο τρόπο  ζωής μας .Να αναρωτηθούμε  πως η διατροφή μας θα γίνει σωστότερη  αλλά και να κατανοήσουμε ότι υπάρχει άμεση εξάρτηση της Διατροφής μας  με την εκδήλωση  παθολογικών καταστάσεων,  όπως  ο σακχαρώδης διαβήτης –καρδιοπάθειες- μεταβολικό σύνδρομο αλλά και ψυχικές νόσους !    

  • Καλείστε όσες κυρίες θέλετε να ετοιμάσετε κάποιο γλυκό ή αλμυρό έδεσμα αλλά με το δικό σας υγιεινό τρόπο και της αρεσκείας σας ! Ο,τι ετοιμάσει   το κάθε μέλος θα μας το παρουσιάσει ( τι υλικά χρησιμοποίησε ,τρόπος παρασκευής και μαγειρέματος   ) και θα υπάρχει ο ανάλογος σχολιασμός από τη Διατροφολόγο !
  • Θα έχουμε την δυνατότητα μέτρησης του σωματικού βάρους για όσους το επιθυμούν αλλά και της Περιμέτρου Μέσης  και Δείκτη Μάζας Σώματος (απλοί μέθοδοι που μας δίνουν την δυνατότητα για μια πρώτη  ένδειξη κατάταξης του βάρους μας σύμφωνα με τα φυσιολογικά όρια !
  • Θα ακολουθήσει κουβέντα γενικού Διατροφικού περιεχομένου και φυσικά κέρασμα των όσων ετοίμασαν τα μέλη της ομάδας  .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook