Εφοδιαστείτε με καύσιμα, πετρέλαιο θέρμανσης και λιπαντικά AVIN και κερδίστε κουπόνια αξίας 3€ για εξαργύρωση στην επόμενη επίσκεψή σας σε πρατήριο AVIN 

Η AVIN, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη των πελατών της, ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN κερδίζω». 

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «AVIN κερδίζω» με δύο τρόπους, είτε εκδίδοντας την κάρτα «AVIN κερδίζω» από τα πρατήρια καυσίμων, είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή «AVIN κερδίζω App» στο κινητό τους. 

Στη συνέχεια, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, καθώς µε κάθε συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά και πετρέλαιο θέρμανσης μπορούν να συλλέγουν πόντους με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής «AVIN κερδίζω». Μόλις συγκεντρώσουν 250 πόντους κερδίζουν αυτόματα κουπόνι αξίας 3€, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και από την αμέσως επόμενη αγορά τους στο πρατήριο. 

Αναλυτικά, οι πόντοι ανάλογα με το είδος της συναλλαγής διαμορφώνονται ως εξής:

  • Αμόλυβδη Βενζίνη BEST 95: 1 πόντος ανά λίτρο. 
  • Αμόλυβδη Βενζίνη ACTION 100: 2 πόντοι ανά λίτρο. 
  • Πετρέλαιο Κίνησης Diesel BEST: 1 πόντος ανά λίτρο.
  • Πετρέλαιο Κίνησης Diesel BEST ACTION: 2 πόντοι ανά λίτρο.
  • Πετρέλαιο Θέρμανσης AVIN: 0,5 πόντος ανά λίτρο.
  • Λιπαντικά: 1 πόντος ανά ευρώ.

Ο κος Τόλης Βασιλακάκης, Γενικός Διευθυντής της AVIN, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN κερδίζω», μέσω του οποίου οι πελάτες μας μπορούν να ανταμείβονται εύκολα και πρακτικά μέσα στα πρατήριά μας. Η AVIN μετά από 40 χρόνια λειτουργίας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και ανανέωσης προσφέροντας  μία πλήρη γκάμα διαφοροποιημένων καυσίμων κορυφαίας ποιότητας αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες». 

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις του προγράµµατος επιβράβευσης «ΑVIN κερδίζω» μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.avinoil.gr και www.avinkerdizo.gr. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook