To ταξίδι στον κόσμο της 7ης τέχνης ξεκινά τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου, μετά από ένα διάστημα δημιουργικής ανασυγκρότησης και ανανέωσης της ομάδας εθελοντών, επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες. Κάθε Δευτέρα, με 1 προβολή, στις 21.30 στον κινηματογράφο «Αστόρια Cyta» (Πλ. Ελευθερίας) η ΝεΚΛΗ προσκαλεί το κοινό του Ηρακλείου σε ένα ταξίδι στον κόσμο της 7ης τέχνης.

Ξεκινώντας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 σε μια προβολή στις 21.30 με την ταινία που επαναπροσδιόρισε το φιλμ νουάρ «Ασανσέρ για Δολοφόνους», το φετινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου. Και φέτος η πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα θα είναι αφιερωμένη σε ταινίες που θεωρούνται πια κλασικές για την 7η τέχνη.

Οι έκτακτες εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς ήδη ξεκίνησαν τον Νοέμβριο με ένα αφιέρωμα στον Σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο και συνεχίζονται το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού με την καθιερωμένη προβολή των βραβευμένων ταινιών του 40ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Στην ιστοσελίδα www.nekli.gr και στη σελίδα μας στο facebook Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις έκτακτες εκδηλώσεις και τις τακτικές προβολές.

Το φυλλάδιο της φετινής χρονιάς επιμελήθηκε εικαστικά και γραφιστικά η Μαργαρίτα Κονδυλάκη της motive creative. Το βιβλιοπωλείο Αναλόγιο πρόσφερε μέρος των εξόδων εκτύπωσης του φυλλαδίου. Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους δύο για την ευγενική χορηγία τους, καθώς και όλους τους συνεργάτες και χορηγούς φιλοξενίας και επικοινωνίας της ΝεΚΛΗ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook