Στο επίκεντρο η συνεργασία Επιμελητηρίου με τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου

Μια διεξοδική συζήτηση, με επίκεντρο την εμπορική δραστηριότητα, την αγοραστική κίνηση στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, τις επιπτώσεις των σχεδιαζόμενων παρεμβάσεων από το Δήμο στο κέντρο του Ηρακλείου αλλά και τα λουκέτα στην αγορά, είχαν ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μηνάς Μελισσείδης,  με τον πρόεδρο κο Μανώλη Κουμαντάκη και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Ο κ. Μελισσείδης, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ . Μανώλη Κουμαντάκη και τα άλλα μέρη της Διοίκησης, για τις προγραμματιζόμενες δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου ενόψει των Χριστουγέννων, ενώ ο κος Κουμαντάκης στάθηκε στο υποτονικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά και στις ελπίδες που εναποθέτει ο εμπορικός κόσμος για ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης, στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Από την μεριά του, ο κ. Μελισσείδης επισήμανε τον κομβικό και διαχρονικό ρόλο της εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη του Ηρακλείου και  τις  δράσεις  που σχεδιάζει στο πρόγραμμά του όπως για παράδειγμα την ανάπτυξη των Open Mall δηλαδή Ανοικτών Εμπορικών Κέντρων, την πάταξη του παραεμπορίου και την δημιουργία ενός Οικονομικού «Βαρόμετρου» του Επιμελητηρίου, που θα έχει ως στόχο την απογραφή της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο εμπόριο και ειδικά στο λιανικό εμπόριο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook