Σ’ όλες μας έχει συμβεί να έχει ξεφτίσει το χρώμα των νυχιών μας και εκεί που ψάχνουμε το ασετόν για να κάνουμε αφαίρεση έχει κάνει φτερά, λες και άνοιξε η γη και το κατάπιε.

Είναι η στιγμή που όλες μας καταριόμαστε την κακή μας τύχη. Επιπλέον, έχουμε και να βγούμε και δε θέλουμε φυσικά να είμαστε απεριποίητες.

Τί κάνουμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις;

Όχι δεν κλαίμε με μαύρο δάκρυ, ούτε τρέχουμε στις γειτόνισσες. Εδώ σου έχω 3 μαγικούς τρόπους αφαίρεσης του βερνικιού νυχιών για να κάνεις εξ ίσου αποτελεσματικά τη δουλειά σου.

1.Ψέκασε λακ στα νύχια σου

Προϊόντα όμως η λακ, το αποσμητικό σπρέι, το body mist, το άρωμα κτλ. περιέχουν ένα καθαριστικό συστατικό το οποίο υπάρχει και στο ασετόν. Μπορεί να σου πάρει λίγη ώρα παραπάνω για να αφαιρέσεις το μανό, αλλά λειτουργεί.

Ψέκασε λοιπόν, ένα τέτοιο προϊόν σε λίγο βαμβάκι και τρίψε καλά στα νύχια σου, μέχρι να φύγει το βερνίκι.

2. Μούλιασε τα νύχια σου σε ζεστό νερό με σαπούνι

Αφού κάνεις το πρώτο hack, και έχεις ακόμα υπολείμματα από μανό, τότε βούτηξε τα νύχια σου σε ένα μπολ με ζεστό νερό, όπου έχεις προσθέσει λίγες σταγόνες από κρεμοσάπουνο. Έτσι, θα μαλακώσει το μανό και θα είναι πιο εύκολο να φύγει. Άσε τα νύχια για 10 λεπτά στο νερό τουλάχιστον, και με μια λίμα, αφαίρεσε το βερνίκι.

3. Άπλωσε φρέσκο βερνίκι στα νύχια

Ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί! Άπλωσε ένα βερνίκι με χρώμα (προτιμότερο όμως είναι να απλώσεις ένα διάφανο μανό) και με λίγο χαρτί κουζίνας, άρχισε να αφαιρείς το μανό. Το υγρό βερνίκι θα βοηθήσει να αφαιρεθεί και οι προηγούμενες στρώσεις μανό. Σημαντικό είναι να μην περιμένεις ούτε λεπτό από την στιγμή εφαρμογής του μανό, γιατί μόνο όσο είναι υγρό, λειτουργεί αυτό το hack.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook