Στην ιστορική «Βίλα Μπιάνκα» παντρεύτηκε απόψε ένα νέο ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον πρώτο πολιτικό γάμο ο οποίος τελέστηκε, όχι σε κάποια ψυχρή δημαρχιακή αίθουσα, αλλά σε μια πανέμορφη ιστορική βίλα, ιδιοκτησίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο γαμπρός, Μάριος Δ. και η νύφη, Έλενα Δ., σε συνεννόηση με το δήμο, αναζήτησαν μια διαφορετική νότα για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, επιδιώκοντας να γίνει η γαμήλια τελετή σε ένα χώρο πιο ευχάριστο και πιο ζεστό από το δημαρχείο.

Ο δήμος ανταποκρίθηκε και τους παραχώρησε για τις ανάγκες του γάμου τους, την αριστοκρατική βίλα, αλλά και το προαύλιό της για να κάνουν αμέσως μετά την τελετή και τη δεξίωση τους.

«Θέλαμε κάτι ξεχωριστό, πιο ιδιαίτερο για αυτή τη στιγμή και αυτό πραγματικά το νοιώσαμε σε αυτό το ατμοσφαιρικό κτίριο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμο και συνιστούμε να έχει συνέχεια αυτή η πρακτική και με άλλα ζευγάρια» δήλωσε ο ευτυχής γαμπρός.

Η δημοτική αρχή είναι διατεθειμένη να συνεχιστεί κατά περίπτωση η διάθεση δημοτικών κτιρίων με ιστορία και σημασία για την πόλη σε πολίτες για διάφορες κοινωνικές τελετές.

Υπό τους ήχους της ορχήστρας βιολιών ο γαμπρός και η νύφη, αφού ολοκληρώθηκε το τυπικό, πέρασαν στον κήπο της αριστοκρατικής βίλας και δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook