Τελετή παράδοσης-παραλαβής της νέας Πρυτανείας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Και επίσημα αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, ως νέος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, με τον Βασίλη Διαγαλάκη να επιστρέφει στις αίθουσες για να διδάξει και πάλι στους φοιτητές.

Ο κ.Διαμαντόπουλος, ανέφερε ότι σαν βασική επιδίωξη της νέας πρυτανείας είναι να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης, “ένα έργο έντονο και αναπτυξιακό”, όπως το χαρακτήρισε.

Οι τρεις αντιπρυτάνεις που ορίστηκαν τον οποίων τα καθήκοντα δεν έχουν αποσαφηνιστεί προς το παρών, είναι ο κος Λαγουδάκης, κος Ζερβάκης και ο κος Καλλίθρακας.

“Στόχος μας να ολοκληρώσουμε τις φοιτητικές εστίες, να προωθήσουμε την έρευνα καθώς και την καινοτομία, για να παράξουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος της κοινωνίας μας. Ευελπιστώ ότι σε 4 χρόνια θα έχουμε αφήσει ένα σημαντικό έργο” ανέφερε ο κ.Διαμαντόπουλος.

Ο νέος Πρύτανης ερωτηθεί ακόμα, για την επένδυση στο λόφο Καστέλι, μια επένδυση για την οποία η προηγούμενη πρυτανεία είχε έντονο ενδιαφέρον. Ο νέος Πρύτανης τόνισε ότι η επένδυση αυτή έχει κλείσει από μεριά πρυτανείας, “την επένδυση την έχει αναλάβει πλέον η εταιρεία και δεν εμπλέκεται πλέον η διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης.”

Ο Βασίλης Διγαλάκης, πρώην Πρύτανης, ανέφερε ότι παραδίδεται ένα Πολυτεχνείο εξωστρεφές με αναπτυξιακή πορεία, ευχόμενος στην νέα Πρυτανεία τα καλύτερα για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook