Σημαντική πρωτοβουλία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Χανίων-Ρεθύμνου, προσφέροντας έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στη Δ.Ο.Υ. Χανίων.

Το μηχάνημα που θα χρησιμεύσει για την ασφάλεια πολιτών, επισκεπτών και εργαζομένων βρίσκεται ήδη από το πρωί της Παρασκευής (01/12) στο κτήριο της Δ.Ο.Υ. Χανίων.

Την παράδοση του απινιδωτή έκαναν ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων κ. Εμμανουήλ Κατσαράκης και ο εκπρόσωπος του Φ.Σ. Χανίων στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο κ. Κωνσταντίνος Ραϊσάκης.

Για τη σημαντική αυτή δωρεά ο Πρόεδρος του Φ.Σ. Χανίων κ. Κατσαράκης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στο κτήριο της Εφορίας, στον Σύλλογο Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Χανίων-Ρεθύμνου. Το μηχάνημα είναι αυτόματο και θα χρησιμεύσει για την ασφάλεια επισκεπτών, εργαζομένων και των πολιτών σε ένα κεντρικό σημείο των Χανίων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Εργαζομένων που αποδέχθηκε αυτή τη δωρεά και που θα εκπαιδεύσει το προσωπικό του πάνω στη χρήση του μηχανήματος. Αυτό αγοράστηκε από χρήματα όλων των φαρμακοποιών προς τιμήν του ΕΚΑΒ, το οποίο οργάνωσε το σεμινάριο εκπαίδευσης, πάνω στον απινιδωτή και στις πρώτες βοήθειες, για τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων και τους βοηθούς των φαρμακείων τους».