Κάθε μέρα και πιο κοντά στη μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης στα Χανιά.

Έφτασε η ώρα και φέτος να δηλώσουμε συμμετοχή για τη μέρα που όλη η πόλη συναντιέται σε ένα κοινό σκοπό, τη συγκέντρωση χρημάτων για τους τέσσερις συλλόγους της πόλης μας, που φροντίζουν παιδιά με αναπηρίες και νεοπλασματικές ασθένειες: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη”, Ορίζοντας.

Το 7ο Santa Run Chania είναι εδώ και σας περιμένει να γίνουμε όλοι μαζί πιο δυνατοί και να προσφέρουμε κερδίζοντας χαρά.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές “Φέτος συναντιόμαστε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και πάλι στο 1ο Γυμνάσιο – ΣΔΕ Χανίων.

Όλα είναι όπως τα ξέρουμε: όλα τα έσοδα προσφέρονται στους συλλόγους, όλοι είμαστε εθελοντές, η συνεισφορά των συμμετεχόντων είναι 15 ευρώ (από τις 20 Δεκεμβρίου γίνεται 20 ευρώ) και πολλή καλή διάθεση. Αλλάζει το Σπίτι του Santa Run, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τη στολή σας, και για φέτος στεγάζεται στη Βολουδάκηδων 17. 

Αλλάζει και κάτι ακόμα, φέτος επιλέξαμε να υπογραμμίσουμε με έμφαση κάτι που έτσι κι αλλιώς αποτελεί την καρδιά του Santa Run, την ομαδικότητα. Φέτος όλοι μας θα συμμετέχουμε στη μεγάλη παρέα του Santa Run  μέσα από ομάδες που είτε θα δημιουργήσουμε εμείς συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 30 συμμετέχοντες είτε θα διαλέξουμε μία από αυτές που ήδη έχουν δημιουργηθεί για να μας αγκαλιάσουν. Στόχος είναι φέτος να νιώσουμε το αίσθημα του μαζί πιο δυνατά, να διαλέξουμε τη ζεστασιά της ομάδας και την αποτελεσματικότητα της συλλογικότητας πιο συνειδητά, να φωνάξουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα και πιο σημαντικά. Έλα λοιπόν κι εσύ στην ομάδα! Μη φοβηθείς να με γνωρίσεις είμαι ο διπλανός σου και μας ενώνει η ανθρωπιά και η χαρά!

* Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στην ιστοσελίδα: www.santarunchania.com”

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook