Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων έφτασε κοντά σε μία πολύτιμη νίκη απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, αλλά τελικά περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (4-4), για την 7η αγωνιστικής της Α1 πόλο.

Το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα κυρίως λόγω των επεμβάσεων των δύο τερματοφυλάκων, Στράτου Λεβεντάκη και Κώστα Τσαλκάνη.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας και να φτάσει στη δεύτερη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 4-4 με το Παλαιό Φάληρο για την 7η αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρότι σε κανένα σημείο δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δε 4ο 8λεπτο βρέθηκε να προηγείται με 4-3 δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα υπέρ της, παίρνοντας παρ’ όλα αυτά τον 4ο κερδισμένο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά, οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, ο Στράτος Λεβεντάκης για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES και ο Κώστας Τσαλκάνης για το Παλ. Φάληρο πιστώνονται ότι το σκορ διατηρήθηκε σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα, καθώς με την πολύ καλή τους απόδοση και τις σημαντικές επεμβάσεις που είχαν συνέβαλαν στο να μην παραβιαστεί περισσότερο η εστία τους.

Τα Χανιά κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βουλγαράκη που ευστόχησε σε πέναλτι, για να κλείσει το α’ 8λεπτο με σκορ 2-1 για τους γηπεδούχους, αφού ακολούθησαν τα γκολ από τους Κουρλιάφτη και Κατσουλάκη.

Στη συνέχεια το παιχνίδι παρουσίασε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με το 2ο 8λεπτο να ολοκληρώνεται με το γκολ από τον Τρούλο (2-2) για το Παλ. Φάληρο. Ετσι, στο β’ ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν την προσπάθειά τους ισόπαλοι. Πάλι ο Βουλγαράκης σημείωσε το 3-2, για να απαντήσει το Π. Φάληρο με τον Γαρδίκα σε 3-3.

Στο 4ο 8λεπτο, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τα Χανιά να σκοράρουν σε 4-3 περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, αλλά ο Λιαπάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Τα 8λεπτα: 2-1, 0-1, 1-1, 1-1

Διαιτητές: Κουρτίδης – Κραβαρίτης

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος 1, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης

Παλαιό Φάληρο (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 3, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Φύταλης, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook