Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε ελιά – Χρειάστηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και 4 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο

Στο Κέντρο Υγείας Κισάμου διεκομίσθη ένας 70χρονος ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου “πρωταγωνίστησε” σε τροχαίο, σε επαρχιακό δρόμο της Κισάμου στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο 70χρονος, περίπου στις 19:30, ενω κινείτο με το αυτοκίνητό του, σε επαρχιακό δρόμο μεταξύ Μαρεδιανών και Κισάμου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να βγει εκτός δρόμου και να προσκρούσει σε μια ελιά.

Ο οδηγός και μοναδικός επιβάτης του αυτοκινήτου, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από αυτό.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 4 πυροσβέστες, ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Κισάμου καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 70χρονο στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας.

Ο 70χρονος δεν έχει τραυματιστεί ωστόσο υπεβλήθη σε προληπτικές εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

(φωτογραφία από sadentrepese.blogspot.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook