Το να αρχίσεις να σκέφτεσαι, σημαίνει να αρχίσεις να κλείνεις δουλειές.
Αριστοτέλης Ωνάσης, 1900-1975, Έλληνας εφοπλιστής

Ονομάζομαι Γεωργεδάκης Ιδομενέας. Είμαι 40 ετών  και κατάγομαι από το Σασαλο Κισσαμου. Έχω δυο παιδιά 12 και 10 ετών.

Αποφάσισα να κοινοποιήσω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Αντώνη Ροκάκη «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» που θα λάβουν χώρα στο επιμελητήριο Χανίων στις 11,12 και 13/12/2017.

Η επαγγελματικη μου σταδιοδρομία ξεκίνησε πριν 20 χρόνια ως πωλητής μιας από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες- την UNILEVER- στον τομεα του παγωτού algida.

Η όρεξή μου και το πάθος μου για δουλειά, γρήγορα με ανέβασαν στη θέση του διευθυντή πωλήσεων για την Κρήτη και για περιοχές του Αιγαίου, απ’ όπου αποχώρησα τον Ιούνιο του 2017 με αυτόν τον τιτλο. Παράλληλα  δραστηριοποιούμαι στον επιχειρηματικό κλάδο από το 2010 με 6 καταστήματα καφέ- αρτοζαχαροπλαστεία που φέρουν το εμπορικό όνομα «ΜΕΛΙΤΗ», 

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Ροκάκη, γιατί είναι ενας νεος, αυτοδημιούργητος επαγγελματίας, δραστηριότητες και ρεαλιστικές ιδέες για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας .

Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω τον τρόπο σκέψης του, συμμερίζομαι  το όραμά του για πρόοδο του τόπου μας …ένα όραμα που είναι και δικό μου.

Ιδομενέας Γεωργεδάκης
Επιχειρηματίας