Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Καράμπελα απευθύνει έκκληση

Η δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε λίγες μέρες σε κοντινά σημεία στο Πάνω Χωριό Ιεράπετρας φέρνει την έκκληση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Καράμπελα σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στην έρευνα που γίνεται ώστε να συλληφθεί γρήγορα ο δράστης.

Ο κ. Καράμπελας μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε πως και για αυτή την πυρκαγιά υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως πρόκειται για εμπρησμό και μια στοχευμένη ενέργεια και ανέφερε πως η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη θα συνεχιστεί όσο χρειαστεί μέχρι να έρθει η σύλληψη.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο Πάνω Χωριό ήταν σε σημείο πολύ δύσβατο στο οποίο δεν μπορούσαν να πλησιάσουν άνδρες και οχήματα της Πυροσβεστικής και χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο καίγοντας μια αρκετά μεγάλη έκταση.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τόνισε πως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το δράστη και κάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει κάτι στην έρευνα για την σύλληψη αφού υπάρχει φόβος ότι θα συνεχίσει το έργο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook