Η πεζοπορία θα είναι εύκολη σε αργούς ρυθμούς, θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού και είναι ελαφρώς ανηφορική σε καλογραμμένο μονοπάτι. 

 

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, στην διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Παπακεφάλα, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Η πεζοπορία θα είναι εύκολη σε αργούς ρυθμούς, θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού και είναι ελαφρώς ανηφορική σε καλογραμμένο μονοπάτι.

Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν την όμορφη καταπράσινη χειμωνιάτικη φύση και θα αγναντέψουν προς τα Λευκά Όρη και προς την νότια ακτογραμμή του νομού μας και το Λιβυκό πέλαγος. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αδιάβροχο αντιανεμικό ζεστό μπουφάν, καπελάκι ή σκούφο και γάντια. Τα παιδιά στην εξόρμηση αυτή θα ενημερωθούν σχετικά με τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Δεκεμβρίου και θα συμμετέχουν σε σχετική κλήρωση με μικρά δωράκια, που θα τα ευαισθητοποιήσουν, να γνωρίσουν το ορεινό περιβάλλον του νομού μας. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ., κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 08/12. Αρχηγός της εξόρμησης είναι η κ. Ειρήνη Μιχαηλάκη και συνοδοί θα είναι μέλη του Δ.Σ..    

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook