Ο Πλατανιάς μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο “έβγαλε” μόνος του τα “μάτια” του και με απανωτά “δώρα” επέτρεψε στον Ατρόμητο να του “σφίξει” περισσότερο τη “θηλειά” (1-3).

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν αποφασιστικά στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν φτάνοντας στο γκολ στο 22′ με τον Ενσικουλού, ο οποίος υποδέχθηκε την πάσα του Ντεβέσα και τελείωσε ψύχραιμα τη φάση με πλασέ. Στο 33′ οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ιδανικά αλλά το σουτ του Ισπανού μέσου απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στην πρώτη ουσιαστικά φάση ο Ενσικουλού “χόρεψε” τον Ρισβάνη που τον ανέτρεψε, αλλά ο Μπούντνικ που ανέλαβε την εκτέλεση (48′) “νικήθηκε” από τον Γιαννιώτη. Ο ίδιος παίκτης στο 58′ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 αλλά ο Χατζηισαΐας σωτήρια για τον Ατρόμητο επενέβη και παραχώρησε κόρνερ.

Αφού δεν έγινε το 2-0 έγινε το 1-1 με τους φιλοξενούμενους σε μία από τις λίγες επισκέψεις τους στα “καρέ” του Κοκκαλά να πετυχαίνουν ένα ασύλληπτης ομορφιάς γκολ με τον Βασιλακάκη στο 61′. Ο Ντάουτα “ταλαιπώρησε” τον Στάμου και έβγαλε τη σέντρα και ο Βασιλακάκης με “ψαλιδάκι” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Σαν να μην έφτανε αυτό ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της χανιώτικης ομάδας, με τους Βάντερσον-Στάμου να… τρακάρουν και τον Ουάρντα να το εκμεταλλεύεται, έφερε το 1-2 στο 71′. Στο 75′ λόγω… τραυματισμού ο β’ βοηθός Λάμπρου έδωσε τη θέση του στον 4ο διαιτητή Ευαγγέλου. Η… κάτω βόλτα συνεχίστηκε για τον Πλατανιά και στο 76′ ο Βασιλακάκης με νέο απίστευτο γκολ (“βολίδα” εκτός περιοχής) έκανε το 1-3.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)-Λάμπρου (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Ντικαμονά (43′), Μπούντνικ (45+1′), Ενσικουλού (45+2′), Γιαννούλης (45+2′), Ρισβάνης (47′), Μάντσον (49′), Ουάρντα (72′), Παπανικολάου (78′)

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88′ Ουές), Στάμο, Βάντερσον, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (76′ Παπανικολάου), Κοροβέσης, Ντεβέσα (59′ Στανισάβλιεβιτς), Ενσικουλού, Μπούντνικ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ούμπιδες (46′ Μπουσουλάτζιτς), Μάντσον (83′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Βασιλακάκης, Ουάρντα (90+1′ Μενσά), Ντάουντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook