Διαφορετικές απόψεις εξέφρασαν σε δηλώσεις τους στην κάμερα της nova οι Κλαρκ Ενσικουλού και Ελίν Δημούτσος αναφορικά με το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο πρώτος τόνισε ότι δεν ήταν το χαμένο πέναλτι αλλά τα λάθη της ομάδας του που έφεραν την ανατροπή, ενώ ο δεύτερος χαρακτήρισε το χαμένο πέναλτι ως “κλειδί” του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Ενσικουλού έχουν ως εξής:

Για τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι το σοβαρό, αυτή την εβδομάδα πρόκειται να ασχοληθώ με αυτό και να το διαχειριστώ».

Για το αν το πέναλτι ήταν το σημείο ανατροπής του αγώνα: «Όχι βέβαια, γιατί αυτό συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις ένα πέναλτι. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ που είχαμε μέχρι τότε και κάναμε άλλα λάθη που δυστυχώς φέρανε το αποτέλεσμα αυτό».

Για την “εικόνα” των αποδυτηρίων και το γεγονός ότι φάνηκε να παρηγορούν τον Μπούντνικ για το χαμένο πέναλτι: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν και μένουν μέσα στ’ αποδυτήρια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι γιατί ξέρουμε ότι αξίζαμε και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Όχι τόσο πολύ στενοχωρημένοι, αλλά απογοητευμένοι».

Για τις 8 συνεχόμενες ήττες και το ψυχολογικό βάρος που υπάρχει μετά από αυτές: «Είναι κάτι που μας επιβαρύνει την ψυχολογία. Θα προσπαθήσουμε και θα δουλέψουμε, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να σωθούμε και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες».

Οι δηλώσεις του Δημούτσου έχουν ως εξής:

Για το αν άλλαξαν όλα στο πέναλτι: «Ναι, θεωρώ ότι εκεί ήταν το “κλειδί” του ματς. Το πέναλτι αν το βάζαμε θα τελειώναμε το παιχνίδι, το χάσαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί αρχίσαμε να… καταρρέουμε. Αυτό είναι πρόβλημα ψυχολογικά και πρώτα απ’ όλα αυτό πρέπει να κοιτάξουμε για τη συνέχεια. Ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το πέναλτι. Αυτό πρέπει να δούμε».

Για το αν είναι η “εύθραυστη” ψυχολογία από τις πολλές ήττες που επιβαρύνει την κατάσταση: «Αυτό ακριβώς. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια και με βαρύ σκορ, ενώ έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα και πιστεύουμε στους εαυτός μας, όταν κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι δεν έχουμε τόσο την προσωπικότητα ή ίσως είναι θέμα άγχους γιατί η ομάδα είναι τελευταία και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε μετά».

Για το τί λένε μεταξύ τους οι παίκτες του Πλατανιά για το αν σώζεται η χρονιά: «Με το χέρι στην καρδιά από τη στιγμή που παίζουμε ποδόσφαιρο και τρεις αγωνιστικές να είχαν μείνει θα έπρεπε να πιστεύουμε και πιστεύουμε ότι θα το γυρίσουμε. Είναι σημαντικό ότι πρέπει να κρατήσουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε ειδικά μέχρι το 60′ και να συνεχίσουμε έτσι και από την άλλη να δουλέψουμε λίγο στην ψυχολογία μας. Να “πεθαίνουμε” μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το αποτέλεσμα εδώ που έχουμε φτάσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook