Από το πλοίο στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στα Χανιά βρέθηκαν το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού.

Μετά από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα της Τρίτης είχε πρωινή προπόνηση για να έχουν τη δυνατότητα να έχουν περισσότερες ώρες ξεκούρασης οι παίκτες πριν την επόμενη προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Τετάρτης.

Στη χανιώτικη ομάδα περιμένουν να δουν την κατάσταση του τραυματισμού του Αλέξη Σελινιωτάκη που έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Άρη και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, αφού δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Έπειτα από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από το πρωί της Τρίτης η αποστολή της ομάδας μας επέστρεψε στα Χανιά και λίγη ώρα μετά την άφιξή της βρέθηκε για προπόνηση στη Μοναχή Ελιά.

Το πρόγραμμα ήταν διάρκειας 70′ λεπτών και οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν βασικοί έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε αγωνιστικά παιχνίδια.

Εκτός ήταν ο Σελινιωτάκης, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (10/12, 15:00 – Περιβόλια) με τη Σπάρτη θα ξεκινήσει με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (06/12).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook