Ανακοίνωση του επικεφαλής της “Επιμελητηριακής Σύμπραξης” για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

“Καταφέραμε με λόγο πειστικό, καθαρό και ειλικρινή, να εκφράσουμε  τη φωνή μεγάλης μερίδας επαγγελματιών του Ηρακλείου και να επιτύχουμε μια μεγάλη αναμφίβολα νίκη”, αναφέρει στην πρώτη του ανακοίνωση μετά τα τελικά αποτελέσματα των επιμελητηριακών εκλογών στο Ηράκλειο, ο επικεφαλής της “Επιμελητηριακής Σύμπραξης”, Μηνάς Μελισσείδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκαν χθες με επιτυχία και αρκετά μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Ο συνδυασμός μας, «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» με επικεφαλής τον Μήνα Μελισσείδη, με πολλά πρόσωπα φρέσκα που για πρώτη φορά έδωσαν τη μάχη των εκλογών σε πολύ μικρό χρόνο, καταφέραμε με λόγο πειστικό, καθαρό και ειλικρινή, να εκφράσουμε  τη φωνή μεγάλης μερίδας επαγγελματιών του Ηρακλείου και να επιτύχουμε μια μεγάλη αναμφίβολα νίκη, φθάνοντας το ποσοστό 44,68% και τις 13 έδρες.

Μπορεί να μην πετύχαμε την αυτοδυναμία σε έδρες, αλλά σίγουρα πετύχαμε να στείλουμε ένα καθαρό και ηχηρό μήνυμα, ότι οι επαγγελματίες του Ηρακλείου θέλουν ένα Επιμελητήριο για τους πολλούς, ένα Επιμελητήριο ανοιχτό, ένα Επιμελητήριο δίπλα στην επαγγελματική και παραγωγική κοινότητα του Ηρακλείου.

Ένα μήνυμα, ότι το Επιμελητήριο δεν πρέπει να είναι ένα κλειστό «κλαμπ», αλλά ένας θεσμός δίπλα στη δημιουργικές και παραγωγικές μονάδες του Νομού και γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα στελέχη του Συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ. Ο αγώνας που δώσαμε ήταν μακρύς και τίμιος!

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν και βέβαια συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου Μ. Αλιφιεράκη, Μ. Σφυρή και Γ. Φασουλάκη και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική μάχη, ανεξάρτητα τι ψήφισαν και ποιους εμπιστεύτηκαν.

Η ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ, η παράταξη μας, θα συνεχίσει να εργάζεται και θα παραμείνει ένας πυρήνας, ένα ενεργό κύτταρο της κοινωνίας του Ηρακλείου.

Σήμερα, υπάρχει ένα μεγάλο κεκτημένο για το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Το κεκτημένο της μεγάλης συμμετοχής που μας δείχνει το δρόμο της συνεργασίας και του διαλόγου. Αυτό αξιώνουν οι επαγγελματίες και γι’ αυτό καλούμε τόσο τον κ.Αλιφιεράκη όσο και τους κους  Σφυρή και Φασουλάκη σε διάλογο για μια διοίκηση ισχυρή, συλλογική, ακομμάτιστη και κυρίως παραγωγική και χρήσιμη για τα χιλιάδες μέλη μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι όποιος σκέφτεται και λειτουργεί «επιμελητηριακά» αντιλαμβάνεται τη σημασία του διαλόγου και της συνεργασίας και βέβαια το επιδιώκει. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Μόνο μας μέλημα από εδώ και πέρα είναι το Επιμελητήριο να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες και ανάγκες των επαγγελματιών του Ηρακλείου.

Θα δουλέψουμε με κάθε τρόπο, από οποιαδήποτε θέση, αρκεί να βγει αποτέλεσμα.

Ενωμένοι θα καταφέρουμε πολύ περισσότερα.

Συνεχίζουμε!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook