“Το Επιμελητήριο Χανίων θα πρέπει να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία και δράση για τη στήριξη των μελών του ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε για την επιχειρηματικότητα. “

Κάλεσμα απευθύνει ο σύλλογος Ιορδανός αναφορικά με τις εκλογές του ΕΒΕΧ στις 11,12,13 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένας, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου:

Στις ερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Χανίων είναι σημαντική η συμμετοχή και η ενεργή παρουσία όλων μας.

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη του, να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία των εκλογών του Επιμελητηρίου Χανίων και να στηρίξουν όλους τους υποψηφίους συντοπίτες μας που είτε κατάγονται είτε δραστηριοποιούνται στο Δήμο Πλατανιά(ανεξάρτητα από την επιλογή του συνδυασμού), αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ενεργούς πολίτες-επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου από την περιοχή μας, που θα εργαστούν για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την ανάπτυξη του επιχειρείν και την οργάνωση δράσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Το Επιμελητήριο Χανίων θα πρέπει να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία και δράση για τη στήριξη των μελών του ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε για την επιχειρηματικότητα. 

Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις του Επιμελητηρίου στις 11,12 και 13 του Δεκέμβρη και να στηρίξουν με την ενεργή παρουσία τους.

Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ του συλλόγου επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «ο Ιάρδανος»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook