Τελευταία ενημέρωση 15:31

Λαβράκι για τις λιμενικές αρχές - Βρέθηκαν τόνοι χασίς σε μορφή σοκολάτας σε κρύπτη του ρυμουλκού στο οποίο έκανε ρεσάλτο το κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος Χανίων - Χειροπέδες σε 6 Σύριους

Όπως δημοσίευσε αποκλειστικά το Flashnews.gr, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φέρεται να έκρυβε στο αμπάρι του το ρυμουλκό το οποίο ακινητοποίησαν νότια της Κρήτης οι κομάντο του Λιμενικού Σώματος Χανίων το βράδυ.

Το ρυμουλκό στο οποίο έχει αρχίσει ενδελεχής έλεγχος από τις λιμενικές αρχές και από κλιμάκιο της Αθήνας, έκρυβε στο αμπάρι του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών η οποία σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ξεπερνά τους 7 τόνους κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας".

Μάλιστα τα ναρκωτικά ήταν σε ειδική κρύπτη του ρυμουλκού πάνω απο την οποία υπήρχαν μεταλικά βαρέλια, κρύπτη την οποία φέρεται να εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη έξι ατόμων με υπηκόοτητα από την Συρία, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στην Αθήνα.

Η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε χθες είναι υπό την εποπτεία του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ενώ σήμερα το απόγευμα το Υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που διενεργήθηκε χθες περίπου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, κομάντο του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος Χανίων πραγματοποίησαν ρεσάλτο στο ρυμουλκό "Ανδρέας" στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ιεράπετρας, κοντά στη νήσο Χρυσή. 

Στην επιχείρηση συμμετείχε και Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών. Το ρυμουλκό οδηγήθηκε στην Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο για τη διενέργεια ελέγχου ο οποίος από την αρχή φαίνεται ότι αποκάλυψε μεγάλο φορτίο ναρκωτικών ουσιών στο αμπάρι του πλοίου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook