Απόψε στις 21:00 η Κρήτη ψηφίζει για τη …δική της φωνή στο δημοφιλές παιχνίδι – Η Τζωρτζινα Αλεξάκη διεκδικεί μια θέση στην επόμενη φάση του παιχνιδιού

Σήμερα ξεκινούν τα live του The Voice και μάλιστα με “άρωμα” Κρήτης αφού η Τζωρτζίνα Αλεξάκη θα εμφανιστεί στο αποψινό επεισόδιο.

Η Κρητικιά τραγουδίστρια ξεχώρισε απο τα πρώτα της βήματα στο παιχνίδι με τις εξαιρετικές ερμηνείες και τη μοναδική φωνή της, κάνοντας του κριτές να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις φωνητικές της ικανότητες.

Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 21 το βράδυ με τους τηλεθεατές καλούνται να ψηφίσουν τον παίκτη ή παίκτρια που θέλουν να περάσει και δεν μένει παρά οι απόψε οι Κρητικοί να στηρίξουν τη συντοπίτισσά τους στέλνοντάς την στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Άλλωστε η Τζωρτζίνα έχει αποδείξει από την μέχρι τώρα πορεία τη εντός και εκτός παιχνιδιού πως αξίζει μια θέση στον τελικό.

Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα στην τελευταία της εμφάνιση στα knockouts του παιχνιδιού ερμήνευσε Κρητικό τραγούδι, αποσπώντας τιμητικά σχόλια και το εισητήριο για τα live.

Απολαύστε ξανά την ερμηνεία της Τζωρτζίνας στο “Πονεμένη Καρδιά” αλλά και τις προηγούμενες εμφανίσεις της στο Voice:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook