Οι εκλογές στο επιμελητήριο Χανίων αποτελούν μια σημαντική τομή –με την έννοια της έναρξης- στα πράγματα της τοπικής οικονομίας. Δείχνουν το δρόμο και το επιχειρησιακό μοντέλο που θα ακολουθηθεί σε ολόκληρο το νομό, δείχνουν το στίγμα, με το οποίο θα πορευτεί μια ολόκληρη κοινωνία για τα επόμενα 4 τουλάχιστον χρόνια.

Ως νέος άνθρωπος και επιχειρηματίας, από την πρώτη στιγμή που μου προτάθηκε, θέλησα να συμμετέχω ενεργά και να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου τη συνολική προσπάθεια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Το επιμελητήριο μπορεί και οφείλει να δώσει περισσότερα πράγματα στον επιχειρηματία, από αυτά που δίνει μέχρι σήμερα.
Μια νέα πρόταση έχει κάνει την εμφάνιση της στα Χανιά. Η πρόταση του Αντώνη Ροκάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες».

Νέος, δυναμικός, ενωτικός, πετυχημένος, οραματιστής, άνθρωπος των πράξεων. Ο Αντώνης Ροκάκης μιλά ξεκάθαρα για προστασία της επιχειρηματικότητας, για ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, για ανακύκλωση του χρήματος εντός του νομού μας, για αύξηση των εισροών από τον τουρισμό και τις εξαγωγές. Με ρεαλιστικό σχέδιο και στρατηγικό προγραμματισμό, μπορεί, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με συμμετοχή επαγγελματιών απ’ όλους τους κλάδους και απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του νομού, μπορούμε να δώσουμε νέο αέρα στα πράγματα, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό συμβόλαιο με την κοινωνία, να οδηγήσουμε την επιχειρηματικότητα σε λεωφόρους ανάπτυξης.

Ονομάζομαι Γιώργος Φορτσάκης, είμαι 38 ετών και ασχολούμαι ενεργά με το επιχειρείν τα τελευταία 13 χρόνια ως δεύτερη γενιά σε οικογενειακή επιχείρηση και είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά. Έχω σπουδάσει οικονομικά και το μεταπτυχιακό μου είναι πάνω στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Εκπροσωπώ την Ένωση Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος στο νομό Χανίων.

Γιώργος Φορτσάκης – Υποψήφιος με το συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» στο εμπορικό τμήμα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook