Τους θύμισαν ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους ξεχνάνε. Αντιπροσωπία του Ομίλου Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, βρέθηκε στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης στην ακριτική Γαύδο και τίμησε το μοναδικό Αστυνομικό του νησιού, και το Δήμαρχο του νησιού, κ. Στρατή Λαμπάκη που "φυλάττουν Θερμοπύλες"

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Ομίλου Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Μαθιουδάκης στόχος της επίσκεψης,  μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Παντελή Μουρτζανό, στον αστυνομικό σταθμό και στο δημαρχείο, αλλά και της βράβευσης, ήταν " να τιμηθεί τόσο ο μοναδικός αστυνομικός της Γαύδου, που υπηρετεί εδώ και ένα χρόνο στο νησί, αλλά και ο δήμαρχος για την προσφορά τους."

"Θέλουμε να στηρίξουμε ηθικά τον Αστυνομικό που υπηρετεί στη Γαύδο" επεσήμανε ο κ. Μαθιουδάκης, σημειώνοντας παράλληλα ότι η πολιτεία πρέπει να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον, για να μην αισθάνονται όσοι υπηρετούν στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας αποκομμένοι και ξεχασμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα. Για τους λόγους αυτούς άλλωστε βρεθήκαμε κι εμείς αυτές τις ημέρες εδώ. Για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα, ότι δεν ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους και αναγνωρίζουμε την προσφορά τους.